Du är här:Start > Youth

Hemgrupper

"Järn ger skärpa åt järn, människa åt människa" (Ordspråksboken 27:17). Vi tror att det är viktigt att hitta vänner som också har en tro att dela livet med, och tillsammans upptäcka mer vem Jesus är i en trygg miljö.

När vi läser i Bibeln om den första församlingen står det att de var "ett hjärta och en själ". Församlingen beskrivs också som Kristi kropp, där de olika delarna behöver varandra. Därför är gemenskapen helt avgörande för oss och vi vill att alla ska känna sig välkomna i den! Att hitta en hemgrupp är ett bra sätt att lära känna människor i en mindre skala, och hitta en god miljö att uppmuntras att upptäcka mer av de andliga gåvor som Gud har för var och en.

Vad är då en hemgrupp?

Det är en mindre gemenskap som ses regelbundet, antingen hemma hos någon eller på ett café. En hemgrupp är en trygg miljö där man kan dela allt som är gött, men också sånt som är svårt och tungt. Man kan prata om sånt som man funderar på, och lära sig mer om Gud. Vi ber alltid för varandra och för olika saker som är på gång i våra liv, och så fikar vi förstås! Varje ungdoms-hemgrupp har en ledare med som också är med på PUNKT.

Vi försöker nu hjälpa alla ungdomar som vill vara med i en hemgrupp!
Är du en av dom?
Kontakta då gärna vår ungdomspastor Maria Agirman!