Du är här:Start > Verksamhet > Aktuellt > Ny hemsida

Ny hemsida

Dagens hemsida börjar få ganska många år på nacken och det är dags att förnya både utseende och de tekniska möjligheterna. Senaste tiden har vi dessutom drabbats av en del drifttörningar av befintlig hemsida.

Uppbyggnad av en ny hemsida pågår. När startsidan är konstruerad kommer det finnas en länk från befintlig hemsida för dig som vill börja göra dig hemmstad i det nya.

När vi väl går över till att använda den nya sidan kommer det finnas en länk där till den gamla sidan. Informationen på nya sidan byggs upp bit för bit så under en övergångsperiod kan den nya sidan sakna viss information som finns på den gamla sidan.

Efter att allt har flyttats från den befintliga sidan till den nya sidan, och allt fungerar som vi har tänkt oss, kommer den gamla sidan släckas.

Som alltid när något ändras kommer en del upplevas som bättre och några andra saker som sämre. Förhoppningen är dock att helheten skall upplevas som bättre, mer driftsäker, modernare design, flexiblare och mer lätthanterad för de som jobbar med sidan.

Publicerat den 23 maj