Du är här:Start > Om oss

Vi är skapade för gemenskap med Gud.
Gud skapade jorden och människan för att han ville. Vi är alltså skapade för gemenskap med Gud.Jesus kom för att ge liv, liv i överflöd. Han var helt människa och helt Gud och genom sitt liv visade han vem Gud är.Bibeln innehåller texter som berättar om vad Gud har gjort genom historien. I Bibeln kan vi se vem Gud är och vad hans vilja är.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pingstkyrkan är en mötesplats för alla människor som vill!

Kyrkan är inte någon byggnad utan består av de människor som möts där.

Kyrkan är till för människor som funderar över sitt liv och söker svar på sina livsfrågor, men det är också en mötesplats för människor i livets alla olika skiften. Alla gudstjänster i Pingstkyrkan är offentliga så hit är du välkommen!

Detfinns lite olika sätt att beskriva vad en kyrka är för något. Utgångspunkten är attman är en grupp människor som tror på Jesus och tillsammans vill lärakänna Gud bättre.

Som församling (ett annat ord för kyrka) möts kristna på olika sätt för att hjälpa varandra att leva ett vardagsliv med Jesus. Det gör vi för att:
... vi gemensamt vill växa som människor
... berätta om Jesus för andra
... finnas till och hjälpa andra
... tillbe och tacka Gud för allt det han är och har gjort för oss människor.

Dukan bli medlem i vår församling genom att bli döpt som en följd av dinegen tro på Jesus. Prata med en av våra pastorer om du vill veta mer.

Precissom Jesus, vill församlingen uttrycka omsorg om varje människa ochutmana till att leva ett kärleksfullt och generöst liv. Det är vårinriktning. Ibland fungerar det utmärkt, ibland mindre bra. Gud är full avnåd och förlåtelse mot oss människor och vill hjälpa oss att hela tidenhålla fast vid denna riktning.


Logga in

Här kan du logga in med e-post och lösenord...