Var med och stöd!

Det finns många i vår närhet som kan bidra med sina gåvor och sitt engagemang till att möta olika behov runt om i världen. Vi tror på det personliga engagemangets betydelse!

Kanske vill du åka ut som volontär någon vecka, eller kanske flera år? Kanske vill du hjälpa till i second-hand butiken som vi driver tillsammans med Erikshjälpen så att överskottet kan fortsätta finansiera våra engagemang? Eller kanske vill du vara med och leda våra internationella satsningar från hemmaplan i internationella rådet? Hör då av dig till oss!

Vårt volontärstöd riktar sig primärt till personer med anknytning till Pingstkyrkan i Norrköping, och insatser med nära koppling till församlingens internationella verksamhet (ledorden och platserna), men utesluter inte andra satsningar. Vi jobbar enligt ett antal principer som finns att ladda ned och läsa här. Normalt börjar allt vårt engagemang med en dialog med internationella rådet kring ditt konkreta förslag. Så välkommen att kontakta oss, antingen här eller direkt i kyrkan.

Logga in

Här kan du logga in med e-post och lösenord...