Du är här:Start


Välkommen till Söndax, Pingstkyrkan Renströmmens söndagsskola!!!

Söndagen den 3 september kl. 17.00 var det upptakt för Söndax, barnens söndagsskola. Vi träffas tillsammans i stora kyrksalen och är med i början av gudstjänsten därefter går vi tillsammans till kapellet. Övriga söndagar ses vi klockan 11.00.

Till Söndax är alla barn mellan 3- 12 år välkomna! Är man yngre än 5 år behöver man ha en förälder med sig. Vi träffas först för en storsamling i kapellet då vi sjunger sånger tillsammans och presenterar dagens ämne.  Därefter delar vi in barnen i åldersgrupper och barnen får lyssna till dagens bibelberättelse. Sen är det dags för hålligång, då träffas vi i olika aktivitetsgrupper och pysslar, spelar spel, sportar eller bygger lego tillsammans. Ibland får barnen träffa vår Söndax krokodil Kaj Partaj och ibland får barnen lyssna till något drama av våra handdockor kusinerna Eddie, Jasmine, Jessie, Kimmie och deras farmor eller av några av oss ledare.

För barn under 3 år har vi ett lekrum dit du som förälder är välkommen att gå med ditt barn under gudstjänsten.
Terminen håller på t.o.m. 10 dec, då Söndax kommer ha sin julavslutning i stora kyrksalen.

Observera, följande datum är det ingen Söndax:  8 okt.  ( ingen gudstjänst alls, då vi under fre-lörd.haft en församlingshelg), 15/10 (ekumenisk gudstjänst i Matteus kyrka).

Känn dig riktigt varmtvälkommen!

Logga in

Här kan du logga in med e-post och lösenord...