Du är här:Start > Barn


Välkommen till Söndax, Pingstkyrkan Renströmmens söndagsskola!!!

Söndax är barnens söndagsskola. Vi träffas tillsammans i stora kyrksalen och är med i början av gudstjänsten därefter går vi tillsammans till kapellet.

Söndax träffas varannan södag, ojämna veckor. Till Söndax är alla barn mellan 0-12 år välkomna! Barn mellan 0-4 år är tillsammans med en förälder välkommen att vara med på första delen av Söndax, vår storsamling.

storsamlingen träffas vi och sjunger tillsammans och presenterar dagens bibelämne och tar även upp en frivillig kollekt till ett barnhem som vi stödjer i Davangere i Indien. Ibland får barnen träffa vår Söndax krokodil Kaj Partaj och ibland får barnen lyssna till något drama av våra handdockor kusinerna Eddie,Jasmine, Jessie, Kimmie och deras farmor eller av några av oss ledare.

Efter storsamlingen delar vi barnen i åldersgrupper (0-4 år), (5-7 år) och (8-12 år). Den yngsta gruppen får gå med sina föräldrar till lekrummet där föräldrarna ansvarar. De övriga barnen får lyssna till dagens bibelberättelse i sin grupper.

Sista delen har vi hålligång, då träffas 5-12 åringarna i olika aktivitetsgrupper och pysslar, spelar spel, sportar eller bygger lego tillsammans.

Terminen avslutas med en vårfest i stora kyrksalen.

Känn dig riktigt varmt välkommen

Logga in

Här kan du logga in med e-post och lösenord...


  • Israel och hela världens framtid

    Köp denna bok i Renströmmen Bok & Musik.

  • Lita på att det ljusnar

    Köp denna bok i Renströmmen Bok & Musik

  • Resan som fortsatte

    Köp denna bok i Renströmmen Bok & Musik.