Du är här:Start > Barn


För dig som vill sälja

Vad kul att du vill få lite grejer sålda! Skönt att få rensa lite i förråden, få pengar för det och själv slippa göra jobbet, eller hur?

Sakerna du lämnar in ska vara fräscha, rena och inte"kännas" mer än 5 år gamla (du ska vilja köpa dem själv). Vi tar oss friheten att inte lägga fram saker som inte stämmer överens med detta. Kläderna som lämnas in ska vara anpassade för säsongen . Allt för att ge köparna entrevlig "klädbytarupplevelse" och er som lämnar in saker en större chans att de blir sålda. Ett annat tips för att "lättare" sälja är att sätta det pris du själv skulle kunna tänka dig betala för en vara.

Gör så här:

1. Mejla ditt namn och mobilnummer till klader.pingst@gmail.com

2. Efter detta får du ett svarsmejl med instruktioner om att betala anmälningsavgift på 100 kr.

3. När vi ser att betalningen kommit in får du ett säljarnummer på mejl.


Märk upp kläder och saker endast med FRYSTEJP , detta för att det helt enkelt är lättast att ta bort utan att varan förstörs eller att märkningen släpper. På frystejpen ska ditt säljarnummer stå inringat, priset ska skrivas med kr efter, storlek skall också stå utskriven.

Vill du skänka något om det ej blir sålt, märk med en . Allt för att underlätta för köparen och de som jobbar. Säljer du tvådelade kläder så sätt ihop dem med gummisnodd eller säkerhetsnål, det skall även stå på frystejpen att det finns två delar. Leksaker som innehåller flera delar är bra att lägga i genomskinlig plastpåse.

Kläder som har tappat sin märkning kommer vi tyvärr inte att kunna sälja, så märk upp dina kläder ordentligt och se till att tejpen sitterfast så bra den kan.

Du får max lämna in 100st artiklar (du får blanda valfritt mellan kläder och artiklar, max 6 ytterplagg)

Sortera kläderna i storleksordning i separata kassar innan du lämnar in, ex stl 80-86 i en kasse, 92-98 i en annan. Även om du har enstaka plagg i en storlek vill vi ha dem i separata kassar. Kassen ska vara tydligtmärkt med storleken. Detta för att underlätta för oss som packar upp alla kläder. Du får max lämna in 6 ytterplagg (overaller, jackor, överdragsbyxor. Ett set räknas som ett plagg). Ytterplaggen ska hänga färdigt på galgar. (OBS!Galgarna återlämnas ej!)

Kom med dina tydligt uppmärkta, hela, rena kläder, saker och andra barnartiklar t ill Pingstkyrkan på tors 22/3 kl 17:00-18:30 eller på fredagen den 23/3 mellan kl 16:00-17:30 (dvs. dagarna innan lördagens försäljning). Inlämning sker vid ingången på Slottsgatan 101, där finns en 15minuters parkering och lastzon. Vi ser till att dina grejer kommer upp på borden.

5. Kom och fynda på lördag 24:e mars kl 10:00-13:00

6. Kom och hämta ut de kläder och saker som inte blivit sålda på söndag den 25:e mars mellan 10:00 -12:00. Var beredd på att visa legitimation så att rätt person får sakerna tillbaka. Vi kommer att swisha tillbaka den summa som du sålt för denna gång, så se till att uppge rätt telefonnummer vid anmälan.

Om någon vara skulle bli stulen har vi tyvärr inte möjlighet att ersätta den. Vi hoppas såklart att det inte kommer ske och försöker ha noga koll i lokalen.

Det som ej blivit sålt och som inte hämtas ut på söndagen25:e innan kl 12 kommer skänkas till behövande i Polen, samt till Erikshjälpen. Inga undantag att hämta ut vid andra tider! Kan du inte själv hämta, be någon kompis göra det, säg till vid inlämning att en annan person hämtar saker.

Av priset du själv sätter får du tillbaka 100 % av summan.Köparen får ett påslag på 10 % på totalsumman, pengar som oavkortat går till PMUs arbete “Barnens rätt - vårt ansvar “ .

Viktigt är alltså att:

● Max 100 st valfria artiklar (plagg eller leksaker) max6 ytterplagg, som ska hänga färdigt på galgar.

● Märkning endast med frystejp

● Lämna in kläder storlekssorterat i separata kassar . Tydligt markerade kassar. 


● Vi tar ut en serviceavgift på 100 kr som ska betalas innan vi garanterar en plats.

● Ni får tillbaka er förtjänst via Swish. 


VÄLKOMMEN!! 


Om du har frågor, kommentarer, tips, ris eller ros så hör gärna av dig på vår mailadress klader.pingst@gmail.com

Logga in

Här kan du logga in med e-post och lösenord...