Du är här:Start > Barn > Tillsammansdag

Tillsammansdag på Gultebogården i Grytjöl 30 Juni klockan 11.00

Välkommen att följa med på en tillsammansdag med oss barnfamiljer
på Gultebogården i Grytgöl. I år kommer vi inte anordna något läger för barnen utan istället satsar vi på en heldag tillsammans med övriga församlingen utan några åldersgränser.

Vi samlas på Gultebogården och inleder dagen med en gemensam gudstjänst med fokus på barnen kl. 11.00 med sång och musik. En bit inpå gudstjänsten delar vi in oss i två olika undervisningspass, ett för barnen som barnrådet håller i och ett för de äldre som Curt Ajdert håller i. Vi träffas sedan för en picknicklunch i gröngräset. På eftermiddagen blir det sport och lek, möjlighet till fiske och en kanottur.

På kvällen ses vi för en andakt och därefter korvgrillning vid öppen eld. Under dagen råder ingen barnpassning utan alla är ansvariga för sina egna barn.

Att medtaga denna dag: egen lunch, fika till eftermiddagen, korv och bröd till grillning på kvällen, filt, växelpengar ( max 25kr) för de minsta då det finns tillgång till kiosk.

Vi hoppas på en dag full av gemenskap där vi får chansen att lära känna varandra lite närmare!

Varmt välkommen att följa med!


Vägbeskrivning till Gultebogården:

Adress: Bokavägen 193, 610 11 Grytgöl.

Kör mot Örebro på riksväg 51.

Från väg 51 i Sonstorp svänger man norrut vid skylten "GRYTGÖL 12" och åker genom Sonstorps Bruk samt fortsätter vägen med skylt "GRYTGÖL 8”.

Efter att ha åkt 8,5 km från Sonstorp delar sig vägen, åt höger "VINGÅKER 38", och åt vänster "GRYTGÖL 3", fortsätt vägen som går mot GRYTGÖL.

Efter ytterligare knappt 1 km går vägen till vänster mot Grytgöl, "GRYTGÖL 2" men fortsätt där rakt fram skyltat "KATTALA 11"och "BOKA 3”.

Efter nästan 7 km från detta vägkors finns enskylt "SKÖNNARBO 10" och strax efter uppenbarar sig GULTEBOGÅRDEN på vänster sida. Då har man åkt 16,3 km från Sonstorp.

Logga in

Här kan du logga in med e-post och lösenord...