Du är här:Start > Barn


Välkommen till Söndax, Pingstkyrkan Renströmmens söndagsskola!!!

Söndagen den 2 september kl. 11.00. är det upptakt för Söndax, barnens söndagsskola. Vi träffas tillsammans i stora kyrksalen och är med i början av gudstjänsten därefter går vi tillsammans till kapellet.

Till Söndax är alla barn mellan 5- 12 år välkomna! Barn mellan 3-4 är tillsammans med en förälder välkommen att vara med på första delen av Söndax, vår storsamling.

storsamlingen träffas vi och sjunger tillsammans och presenterar dagens ämne och tar även upp en frivillig kollekt till ett barnhem som vi stödjer i Indien. Ibland får barnen träffa vår Söndax krokodil Kaj Partaj och ibland får barnen lyssna till något drama av våra handdockor kusinerna Eddie,Jasmine, Jessie, Kimmie och deras farmor eller av några av oss ledare. Därefter hänvisar vi yngre barn (3-4 år)och deras föräldrar till nya lekrummet som finns på övre plan bakom läktaren.
Efter storsamlingen delar vi in barnen i åldersgrupper (5-7 år) och (8-12år) och barnen får lyssna till dagens bibelberättelse. Sen är det dags för hålligång, då träffas vi i olika aktivitetsgrupper och pysslar, spelar spel, sportar eller bygger lego tillsammans.

Känn dig riktigt varm välkommen

Terminen håller på t.o.m 9 dec, då Söndax kommer att ha sin julavslutning i stora kyrksalen.

Observera att söndagen den 21 oktober är det ingen Södax, då det är ekumenisk gudstjänst i Sankt Gabriels kyrka.

Logga in

Här kan du logga in med e-post och lösenord...